Nacela electrica verticala 5m, model: Bravisol Lui Mini  are raza de intoarcere foarte mica, propulsie electrica, roti albe, cusca extensibila pe lateral. Usor de introdus in spatii inguste, lifturi. Se ridica usor in lifturi pentru a fi mutata la etaje superioare sau inferioare. Nacela aceasta este preferata la inchiriere de firme care activeaza in industria hoteliera, firme de instalatii si de mentenanta cladiri. Se inchiriaza pe termen lung la un pret foarte mic.

 

Nacela verticala electrica 6m
Model: Haulotte Star 6AC
Inaltimea lucru: 5.80 m
Inaltimea max.: 3.80 m
Sarcina maxima: 230 kg
Regim lateral: 0 m
Latime nacela: 0.79 m

 

Fisa tehnica nacela verticala electrica 6m Haulotte Star 6AC

 

Oferta pret pentru inchiriere nacela verticala cu brat catarg, inaltime de lucru 6m. Platforma autoridicatoare Star 6 este ideala pentru lucru in spatii inguste, indeosebi in cladiri de birouri, intrucat datorita masei proprii mici (<900 kg), nacela poate fi urcata la nivel superior cu ajutorul unui lift mai mare. Deasemnea, dimensiunile de gabarit redus ale utilajului, califica nacela in a fi inchiriata in aproape orice situatie. Inchiriere nacela Star 6 cu inaltime de 6m la pret avantajos, oriunde in tara.

 

Nacela electrica cu brat vertical 6 m
Model: Haulotte Star 6 Picking
Inaltimea lucru: 5.80 m
Inaltimea max.: 3.80 m
Sarcina maxima: 210 kg
Lungime nacela: 2.49 m
Latime nacela: 0.79 m

 

Pentru clientii care cauta o solutie viabila in gama utilajelor Order Picker, recomandam inchirierea nacelei Haulotte Star 6 Picking, nacela cu propulsie elecrica si roti albe. Consultand fisa tehnica aferenta acestei nacele ridicatoare, veti realiza faptul ca nacela este prevazuta cu o platforma pentru produse. Nacela Star 6P, este conceputa pentru a sprijini activitatea de inventariere la inaltime, activitatea de mercantizare, punere – asezare produse pe rafturi inalte. Nacela verticala Star 6 se incadreaza foarte usor intre rafturi inguste, are raza de intoarcere foarte mica, nu emite noxe, nu scoate zgomot, astfel incat folosirea acestui tip de nacela nu reprezinta nici un impediment pentru mediul inconjurator, pasageri, trecatori, etc.

 

 

Nacela verticala 8m electrica
Model: Haulotte Star 8S
Inaltimea lucru: 8 m
Inaltimea max.: 6 m
Sarcina maxima: 200 kg
Deplasare laterala: 0 m
Latime nacela: 0.79 m

 

Nacela cu catarg, inaltime de 8m de inchiriat prin firma noastra de inchirieri nacele. Inchiriem intreaga gama de nacele autoridicatoare cu brat vertical (Haulotte Star / Genie GR / Manitou VJR / Toucan / Grove / Mantall IMP. Nacelele verticale pe care vi le propunem spre inchiriere la pret avantajos pot fi cu sau fara brat pendular – adica pot oferi acces lateral sau nu, in functie de model, producator sau in functie de inaltimea de lucru. Consultati fisa tehnica aferenta nacelei verticale Haulotte Star 8S, iar pentru oferta de inchiriere / vanzare sau pentru a verifica disponibilitatea din stoc, va rugam sa ne contactati.

 

Nacela verticala 8m electrica
Model: Mantall IMP 80J
Inaltimea lucru: 8 m
Inaltimea max.: 6 m
Sarcina maxima: 200 kg
Regim lateral: 3.15 m
Latime nacela: 1.00 m

 

Fisa tehnica nacela electrica verticala Mantall IMP80J

 

Avantajele inchirierii versus achizitiei de nacele electrice cu brat vertical se fac vizibile in momentul in care se analizeaza frecventa de utilizare, pretul de inchiriere nacela versus pretul de cumparare nacela, costurile de service si mententanta, costurile pieselor de schimb, costuri cu firme de reparatii si servicii RSVTI. Daca nacela se foloseste frecvent, precum si ceilalti factori luati in calcul conduc la achizitia nacelei, va stam la dispozitie cu oferta larga de vinzare nacele: nacele verticale noi, nacele cu catarg folosite sau second hand. Aici va stam deasemenea la dispozitie cu mai multe tipuri de nacele verticale, ale celor mai renumiti producatori de talie mondiala.

 

 

 

Nacela cu brat vertical 8m electrica
Model: Haulotte Star 8 AC
Inaltimea lucru: 8 m
Inaltimea max.: 6 m
Sarcina maxima: 200 kg
Raza pe orizontala: 3 m
Latime nacela: 1.00 m

Nacelele de interior se impart in mai multe categorii, in functie de aplicatiile dorite. Ca si un produs inovator, oferim spre inchiriere clientilor nostri din intreaga tara, nacela cu brat vertical, pentru lucru la interior. Acest utilaj permite accesul la inaltime pe verticala, pe baza unui catarg, asemenea catargului unui vapor. In varful acestuia este prevazut un cos (nacela) pentru deservent. Acest cos se poate extinde pe lateral, permitand acesul in lateral la maxim 3 metri. Deasemenea, nacela Star 8 permite si rotire 355 grade. Legatura intre catarg si cos este facuta de un brat intermediar, numit brat pendular. Acest brat este oscilant, facilitand accesul in locuri greu accesibile.

 

Nacela electrica verticala 10m
Model: Mantall IMP100J
Inaltimea lucru: 10.00 m
Inaltimea max.: 8.00 m
Sarcina maxima: 200 kg
Raza laterala: 3.15 m
Latime nacela: 1.00 m

 

Inchirieri nacele verticale pentru accesul muncitorilor la inaltime in fabrici de productie unde utilajele sunt ingramadite, iar culoarele de rulare sunt stramte. Nacela verticala Mantall IMP100J, fiind prevazuta cu brat pendular oscilant, permite accesul in lateralul nacelei pana la 3.15m, in conditiile in care muncitorul tine mana intinsa. In multe situatii aceasta distanta de >3m este indeajuns pentru a putea ajunge la locul dorit. Nacela Verticala Mantall IMP100J se inchiriaza in mod special de firme de mententanta cladiri, firme de montaj si inlocuiri ferestre, firme de curatenie, firme de instalatii electrice, instalatii santitare, firme de montaj instalatii anti-incendiu, firme de inventariere. Deasemnea, datorita posibilitatii de rotire a bratului si a cosului de persoane 350 de grade, aceasta nacela se poate folosi cu usurinta si la lucrari de filmare.

 

Nacela electrica cu brat vertical 10m
Model: Haulotte Star 10AC
Inaltimea lucru: 10.00 m
Inaltimea max.: 8.00 m
Sarcina maxima: 200 kg
Raza laterala maxima: 3.00 m
Latime nacela: 1.00 m

Inchiriem nacele pe catarg de tip Haulotte Star 10 si Manitou 105VJR2 atat in Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, cat si in intreaga tara. Acest tip de echipament, permite conform diagramei de sarcina, accesul atat pe verticala cat si pe orizontala, in limita a maxim 3.2 metri. Platforma de tip Manitou sau Haulotte se foloseste cu precarede in showroom-uri, depozite, Sali de sport, Sali de spectacole, magazine, Mall-uri, etc. Obtineti tarif preferential pentru inchiriere nacela pe catarg, contactandu-n