Gama noastra de nacele foarfeca de inchiriat insumeaza utilaje de ridicare ideale pentru lucrari de mentenanta, inspectie, vopsire, zugravire, decoratiuni, constructii si instalatii aflate la inaltime.

Alegeti intre platforme foarfeca diesel, benzina sau alimentate cu baterii electrice, nacele hidraulice,  utilaje care se folosesc la interior si la exterior, platforme elevatoare pentru teren accidentat.

Inchiriati acum nacela de care aveti nevoie de la cele mai renumite branduri: JLG, Genie, Haulotte, Manitou si Skyjack.  

Avem o varietate mare de nacele autoridicatoare cu inaltimi mari de lucru, capacitati diferite de incarcare, dar su mini nacele cu dimensiuni mici de gabarit – nacele inguste. 

Pretul de inchiriere variaza foarte mult, scazand direct proportional cu perioada pe care se doreste inchirierea echipamentului. 

 INCHIRIERI NACELEFOARFECA ELECTRICA 6 – 16m 

Platforma foarfeca electrica 6m model: Mantall XE 60 Mini ED

 

-acest utilaj faciliteaza accesul la inaltime in siguranta, indeosebi in spatii foarte stramte. C

-are raza de intoarcere foarte mica,

-are doar 875 kg, fiind usor de transportat 

-este prevazuta cu motoare electrice, avand propulsie electrica nu face zgomot in exploatare.

-acest tip de nacela se foloseste indeosebi la lucrari de zugravire, inventariere, instalatii termice, instalatii electrice, instalatii de racire, etc. 

 

Platforma foarfeca electrica 8m model: Haulotte Optimum 8AC

-este ideala pentru lucru la inaltime in spatii cu dimensiuni reduse, asigurand accesul la inaltime de 8 metri.

-este preferata de catre firme de instalatii electrice, instalatii sanitare, firme de montaj camere de supraveghere, in special de firme care efectueaza lucrari de mententanta in supermarket-uri si in fabrici. 

-destinata lucrului pe suprafețe solide si drepte, in interioare de clădiri, cu pardoseli din beton, asfalt sau zone pavate. Aceste utilaje se pot deplasa si cand sunt ridicate la înaltimea de lucru.

-sunt prevăzute cu redresor de incarcare pentru acumulatori. Timpu; de încărcare este de aproximativ 12 ore după care echipamentul poate fi operat 10-12 ore. 

 

Inchiriere nacela foarfeca electrica 8m model: Mantall XE 80N

 

-datorita dimensiunilor compacte si masei proprii reduse (1540kg) – nacela foarfeca electrica Mantall XE80N este pretabila pentru lucru la inaltime – zugraveli, instalatii electrice, instalatii de climatizare, montaj sisteme de antiincendiu, lucrari de inventariere, lucrari de schimbat lampi si becuri la inaltime. 

-cusca este extensibila inca 1m, pentru a putea oferi mai mult spatiu de lucru la inaltime.

-este construita in asa fel incat ofera manevre cu raza minima de intoarcere. 

-avem disponibilitate de inchirieri nacele foarfeca 8m oriunde in Romania. 

Inchirieri platforma ridicatoare foarfeca electrica 8m model: Mantall XE80C

 

Nacela electrica cu mecanism foarfeca – 8m – de inchiriat la pret avantajos in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Giurgiu, Buzau, Alexandria, precum si in santiere din intreaga tara. 

-latimea de doar 0.8m, permite accesul nacelei pe usi nomale. Inaltime de sasiu de doar 2m, daca nu se demonteaza balustrada. - este prevazuta cu roti albe, pentru a nu lasa urme pe podea.  

 

Inchirieri nacela foarfeca electrica 8.2m model: Haulotte Compact 8

Platforma hidraulica cu mecanism tip foarfeca, propulsie electrica Haulotte Compact 8, este o nacela electrica de interior care permite accesul facil la inaltimi  de pana la 8.2 metri. Aceasta nacela de ridicare este echipata cu roti albe care nu lasa urme pe podea. Clientii nostri inchiriaza acest tip de nacela pentru lucrari de amenajari interioare, zugraveli, lucrari de mentenanta la cladiri industriale, lucrari de instalare echipamente industriale, etc.

 

Inchiriere nacela foarfeca electrica ingusta 10m model: Mantall XE100C

 

-inaltimea maxima de lucru 10m,

-capacitate maxima de ridicare – 230 kg.

-balustrade pliabile. 

-sasiu ingust de doar 80cm

Fiind un utilaj robust, acest echipament de ridicare este preferat de firme de mententanta cladiri si spatii industriale, supermagazine, sali de cinematograf, sali de sport etc. Nacela Mantall XE100C are roti albe, pentru a nu lasa urme pe pardoseala. Aceasta emite zgomot redus in exploatare.

 

Inchiriere nacela foarfeca electrica ingusta10m model: Haulotte Compact 10N

 

Atunci cand se doreste accesul in siguranta la inaltimea de maxim 10 metri, si spatiul este foarte ingust, recomandam  nacela autoridicatoare de tip foarfeca Haulotte Compact 10N.

-platforma foarfeca ingusta (0.81m)

 Pretul de inchiriere este stabilit in functie de perioada de chirie, precum si de locatie si de numarul de utilaje inchiriate. Oferta pret imbatabila pentru nacele de inchiriat Brasov, Sibiu, Alba, Mures, Hunedoara, Cluj, Timisoara, Arad  si Bucuresti.

 

Inchirieri nacele foarfeca electrica 10m model: Mantall XE100W

-recomandata pentru lucru in interior, pretabila pentru folosire la inaltimi cu accesibilitate redusa si cu un grad mai mare de ridicare si ocupare a spatiului 

- poate fi manevrata atat din cusca cat si din afara acesteia, de pe panoul de comanda de pe sasiul nacelei. 

-este mica, compacta si mobila la nivelul solului ( pe podea )

-nacela foarfeca electrica 10m de la Mantall este prevazuta cu balustrade pliabile, pentru a putea intra pe usi mai mici.

 

Inchiriere nacela foarfeca electrica 10m model: Haulotte Compact 10

 

Nacela foarfeca electrica 10m, Haulotte Compact 10 de inchriat pe orice santier din tara la pret avantajos. Aceasta nacela de interior se foloseste la constructii civile si industriale, inclusiv la amenajari interioare, zugraveli, lucrari de curatenie sau inventariere. Nacela este echipata cu roti albe care nu lasa urme pe podea, fiind foarte silentioasa datorita motoarelor electrice cu care este dotata. Inchiriati nacela Haulotte Compact 10, propulsie electrica de la GruiaTrans la pret avantajos indiferent de perioada de inchiriere, lunga sau scurta.

 

Inchiriere nacela foarfeca interior 12m model: Mantall XE120W

 

-utilaj ideal pentru lucru la inaltime, unde se solicita capacitate maxima de ridicare (< 320 de kg).

-sasiu ingust de 120cm.

-balustrada pliabila.

-cusca extensibila.

-roti albe, motoare electrice.

-aceste atribute fac din nacela foarfeca electrica 12m, Mantall XE120W, nacela ideala de inchiriat cand aveti nevoie de acces la inaltimi mari.

-de inchiriat in Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Brasov, sau in orice alta localitate din Romania.

Inchirieri nacele foarfeca electrica 12m model: Haulotte Compact 12

-are propulsie electrica,

-nu emite noxe,

-produce zgomot redus in momentul deplasarii si ridicarii platformei la inaltime, astfel incat deranjul care trebuie suportat este minim.

 

Inchiriere nacele foarfeca electrica 14m model: Mantall XE140W
-se foloseste doar in interior, conform instructiunilor date de catre producator

-roti albe,

-motoare electrice,

-cusca pliabila si extensibila.

-raza mica de intoarcere,

capacitate maxima de incarcare 350 kg, 

Inchiriati nacela foarfeca cu inaltimea de 14 metri oriunde in Romania, la pret avantajos

 
 
 
 

Nacele verticale electrice 

Inchiriem intreaga gama de nacele autoridicatoare cu brat vertical 

Haulotte Star / Genie GR / Manitou VJR / Toucan / Grove / Mantall IMP. 

Nacelele verticale pe care vi le propunem spre inchiriere la pret avantajos pot fi cu sau fara brat pendular – adica pot oferi acces lateral sau nu, in functie de model, producator sau in functie de inaltimea de lucru. 

Nacelele de interior se impart in mai multe categorii, in functie de aplicatiile dorite. Ca si un produs inovator, oferim spre inchiriere clientilor nostri din intreaga tara, nacela cu brat vertical, pentru lucru la interior. Aceste utilaje permitt accesul la inaltime pe verticala, pe baza unui catarg, asemenea catargului unui vapor. In varful acestuia este un cos (nacela) pentru deservent.

Inchirieri nacele verticale pentru accesul muncitorilor la inaltime in fabrici de productie unde utilajele sunt ingramadite, iar culoarele de rulare sunt stramte

Inchiriem nacele pe catarg de tip Haulotte Star 10 si Manitou 105VJR2 atat in Sibiu,  Bucuresti, Alba. Mures. Hunedoara, Timisoara,Ploiesti, Pitesti, cat si in intreaga tara.

Acest tip de echipament, permite conform diagramei de sarcina, accesul atat pe verticala cat si pe orizontala, in limita a maxim 3.2 metri. Platforma de tip Manitou sau Haulotte se foloseste cu precarede in showroom-uri, depozite, sali de sport, sali de spectacole, magazine, mall-uri, etc. 

 

Modele nacele verticale electrice 

Nacela electrica verticala 5m, model: Bravisol Lui Mini  

-are raza de intoarcere foarte mica, propulsie electrica, roti albe, cusca extensibila pe lateral si este usor de introdus in spatii inguste, lifturi.

-este preferata la inchiriere de firme care activeaza in industria hoteliera, firme de instalatii si de mentenanta cladiri.

-se inchiriaza pe termen lung la un pret foarte mic.

 

Nacela verticala electrica 6m model: Haulotte Star 6AC

-nacela verticala cu brat catarg, inaltime de lucru 6m, este ideala pentru lucru in spatii inguste, indeosebi in cladiri de birouri

-datorita masei proprii mici (<900 kg), nacela poate fi urcata la nivel superior cu ajutorul unui lift mai mare.

- dimensiunile de gabarit redus ale utilajului, califica nacela in a fi inchiriata in aproape orice situatie. -- inchiriere nacela Star 6 cu inaltime de 6m la pret avantajos, oriunde in tara.

 

Nacela electrica cu brat vertical 6 m model Haulotte Star 6 Picking

-pentru clientii care cauta o solutie viabila in gama utilajelor Order Picker, recomandam inchirierea nacelei Haulotte Star 6 Picking, nacela cu propulsie elecrica si roti albe.

-este prevazuta cu o platforma pentru produse pentru a sprijini activitatea de inventariere la inaltime, activitatea de mercantizare, punere – asezare produse pe rafturi inalte.

-se incadreaza foarte usor intre rafturi inguste, are raza de intoarcere foarte mica, nu emite noxe, nu scoate zgomot, astfel incat folosirea acestui tip de nacela nu reprezinta nici un impediment pentru mediul inconjurator, pasageri, trecatori, etc.

 -cosul  se poate extinde pe lateral la maxim 3 metri.

-permite si rotire 355 grade.

-legatura intre catarg si cos este facuta de un brat intermediar, numit brat pendular.

-acest brat este oscilant, facilitand accesul in locuri greu accesibile.

 

Nacela electrica verticala 10m model Mantall IMP100J

-este prevazuta cu brat pendular oscilant, permite accesul in lateralul nacelei pana la 3.15m, in conditiile in care muncitorul tine mana intinsa.

-in multe situatii aceasta distanta de >3m este indeajuns pentru a putea ajunge la locul dorit.

- se inchiriaza in mod special pentru mententanta cladiri,  montaj si inlocuiri ferestre, curatenie,  instalatii electrice, instalatii santitare, montaj instalatii anti-incendiu, inventariere.

-datorita posibilitatii de rotire a bratului si a cosului de persoane 350 de grade, aceasta nacela se poate folosi cu usurinta si la lucrari de

filmare.

 

NACELE  FOARFECA DIESEL

Nacela foarfeca diesel 10m Model: Haulotte H10DX

 

-este o nacela cu stabilizatori de calare, pentru a putea fi folosita in conditii mai vitrege de teren (teren usor inclinat, teren necompactat, etc).

-Suprafata mare a platformei, precum si extensia acesteia pe o latura, permite ridicarea de materiale mai voluminoase la inaltime si in plus ofera mai mult spatiu de lucru muncitorilor aflati la inaltime.

-Acest model de nacela este MADE IN ROMANIA – produsa in judetul Arges de catre Haulotte Romania. 

Platforma foarfeca diesel 12m model: Haulotte H12DX

 

-probabil cel mai fiabil model de platforma foarfeca diesel de la Haulotte .

-prevazut cu stabilizatori de calare, tractiune integrala 4×4 este o nacela de exterior cu dimensiuni compacte, capabila sa lucreze in teren accidentat, putand trece cu bine peste fel de fel de denivelari.

-garda la sol este mare, transmisia avand inclusiv optiune de blocaj diferential pentru situatii in care ramane impotmolita. Usor de transportat. 

Nacele foarfeca diesel 12m model: Haulotte H12SX

 

-nacela foarfeca diesel Haulotte de mari dimensiuni (4.2 x 2.25m) cu platforma stransa sau 6.2 x 2.25 cu platforma extinsa, avand capacitatea de ridicare de 700 kg, reprezinta solutia viabila de ridicat materiale voluminoase si grele la inaltime.

-prevazuta cu stabilizatori de calare, nacela Haulotte H12SX este conceputa pentru lucru in teren inclinat, teren necompactat.

-acest utilaj se dovedeste a fi ideal pentru lucrari de inchideri cu panouri sandwich datorita suprafetei mare a custii (6m) si a capacitatii foarte mara de ridicare. 

Nacela foarfeca hidraulica diesel 12m model: Haulotte H12SXL

 

-dimensiuni platforma autoridicatoare : 5.3m x 2.25m – cu platforma adunata, iar cu platforma extinsa 7.3m x 2.25m.

-capacitatea mare de incarcare (700 kg max) si suprafata mare de lucru pentru muncitori, fac din nacela foarfeca diesel Haulotte H12SXL utilajul preferat de ridicare pentru lucrari de inchideri la hale metalice sau din beton. 

 

Nacele foarfeca diesel 15m model: Haulotte H15X

 

-dimensiuni (4.2 x 2.25m) cu platforma stransa sau 6.2 x 2.25 cu platforma extinsa, avand capacitatea de ridicare de 500 kg, -solutia ideala de ridicat materiale voluminoase si grele la inaltime 

-prevazuta cu stabilizatori de calare, platforma Haulotte H15SX este conceputa pentru lucru in teren inclinat, teren necompactat.

-ideaal pentru lucrari de inchideri cu panouri sandwich datorita suprafetei mare de 6m a custii si a capacitatii de ridicare foarte mari.

 

Nacela foarfeca diesel 18m model: Haulotte H18SX

 

-capacitate maxima de incarcare a nacelei: 500 kg.

-prevazuta cu stabilizatori de calare pe ambele punti, tractiune integrala si motor diesel puternic.

-utilaj robust, puternic, aceasta nacela este de nelipsit pe santierele ample de constructii din tara, intrucat asigura un randament in lucru garantat. A

-se foloseste cu precadere la lucrari de hidroizolatii, lucrari de inchideri cu panouri sandvis, lucrari de izolatii, intrucat poate asigura un front de lucru mare.

-este cea mai cautata nacela foarfeca diesel pentru inchiriere in intervalul 15 – 16 – 17 -18 metri.

-inchirieri nacele foarfeca diesel 18m in Sibiu, Alba, Henedoara, Cluj, Timisoara, Mures, Brasov, Bucuresti, Ploiesti

 

Nacela foarfeca diesel 18m model: Haulotte H18SXL

-dimensiuni cusca extinsa: 7.3m x 2.25m – suprafata cusca stransa – 5.3m x 2.25metri.

-sarcina maxim admisa: 500kg.

-datorita suprafetei mari de lucru, aceasta nacela asigura suficienta suprafata de lucru pentru mai multi muncitori simultan in cusca.

-toate comenzile hidraulice se pot efectua din cusca, de la panoul central – deplasare, ridicare, coborare, viraj, calare, egalizare (rigidizare).

-se menevreaza foarte usor de catre orice muncitor, datorita panoului de comenzi care este foarte intuitiv.

NACELE TELESCOPICE DIESEL 

-nacele telescopice de inchiriat.

-pentru lucrari la inaltime, recomandam folosirea de nacele si platforme autoridicatoare.

-echipamente bine intretinute, gata pregatite pentru santierul tau.

-oferim servicii de transport nacele telescopice cu trailere proprii.

 

Nacela telscopica 14m diesel model: Haulotte H14TX

 

-prevazuta cu tractiune 4×4 (4WD) si cu posibilitate de rotire a turelei de 360 grade.

-ideala pentru a oferi acces in siguranta la inaltime.

-se foloseste in general la lucrari industriale, lucrari de curatenie industriala, lucrari de vopsire si revopsire, lucrari la inaltime la poduri rulante, lucrari de reconditionare, etc.

 

Nacela telscopica 16m diesel model: Haulotte H16TPX

 

Oferim nacela autoridicatoare cu brat telescopic de 16 metri de inchiriat. Nacela autopropulsata se foloseste la lucrari in constructii (constructii civile si industriale), lucrari de sudura la inaltime, lucrari de zugravire si vopsire, lucrari de montaj structuri metalice, montaj hale din prefabricate de beton armat, montare panouri publicitare, lucrari efectuate la inaltime la instalatii electrice si la instalatii de racire, etc. Acest tip de utilaj se inchiriaza cu ziua / saptamana / luna. Pretul de inchiriere se stabileste in functie de perioada de chirie. Nacela telescopica 16m are un regim de lucru lateral de 12.3 metri adica mai mult decat nacela articulata telescopica de 16m, care are un regim lateral maxim de 9.15 metri. Solicitati acum o oferta de pret de inchiriere nacela telescopica pentru santiere din Sibiu, Sebes, Alba Iulia, Deva, Hunedoara, Ocna Mures, Targu Mures, Tarnaveni, Medias, Sighisoara, Dumbraveni, Avrig, Faragas, Brasov, Ramnicu Valcea, precum si in zona de sud a tarii.

 

Nacela telescopica 21m diesel model: Haulotte HT21RTO

-este prevazuta cu motor termic Hatz, tractiune integrala pe toate 4 rotile inclusiv cu functia de blocaj diferential, pentru a fi siguri ca nacela nu se impotmoleste pe teren necompactat, functie de rotire 355 grade,

-functiile de manevrare a nacelei sunt proportionale pe modelele mai recente: – coborare, ridicare, viraj, rotire, pozitionare cos, deplasare, basculare brat.

 

Nacela diesel cu brat telescopic 21m, 4×4 model: Haulotte HT21RT PRO

-Inchiriere nacele telescopice Haulotte la pret redus. Oferim preturi nepiperate pentru clientii care cauta sa inchirieze sau sa cumpere nacele cu brat telescopic cu inaltime cuprinsa intre 12 – 57 de metri. Inchiriem nacela telescopica de 21m, model

-prevazuta cu tractiune integrala, viraj pe ambele punti de tipul 4x4x4 si rotatie continua 360 de grade.

-aceste atribute fac din nacela Haulotte HT 21 RTJ PRO, utilajul cel mai solicitat la inchiriere la inaltime de 20 metri, intrucat poate fi introdus in spatii inguste, conferind totodata raza de lucru laterala mare.

 

Nacela cu brat telescopic 23m diesel model: Haulotte HT23 RTO

-pentru accesul pe cladiri si obiective inalte, recomandam inchirierea de utilaje de tip nacela telescopica cu inaltime de lucru maxima de 23 metri.

-este prevazuta cu rotatie de 355 grade, brat articulat in varf, pentru a putea oferim mai multa flexibilitate deserventului care efectueaza lucrari la inaltime.

-este ideala pentru interventii la silozuri, lucrari de toaletare copaci, lucrari de renovare, lucrari de spalare geamuri si fatade, lucrari de constructii montaj efectuate la inaltimi medii si mari.

-permite deplasara bratului oscilant in lateral la raza de aproape 20 de metri.

 

Nacela telescopica 23 metri diesel model: Haulotte HT23RTJ PRO

 

-are o capacitate de rotire de 360 grade pentru o pozitionare mai usoara a muncitorilor la inaltime, putand fi manevrata si miscata in orice directie (jos, sus, stanga, dreapta) chiar si atunci cand bratul este extins.

-se poate folosi la montarea diferitelor componente industriale, toaletarea de copaci, montaj si intretinere panouri fotovoltaice transformatoare electrice,

-apelati cu incredere la serviciile noastre pentru inchiriere nacela telescopica 4×4 diesel de 23 metri

 

Nacela telescopica 28m diesel model: Haulotte HT28RTJ PRO

 

-inchiriez nacela cu brat telescopic de 28 metri in Sibiu, Alba, Sebes, Hunedoara, Deva, Timisoara, Mures, Baia Mare, Oardea, Arad, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si oriunde in Romania,

-inchiriem utilaje pentru inaltimi mari in Sali de sport, hale de productie, magazine, corturi industriale, etc.

 

Nacela cu brat telescopic 34m diesel model: GENIE S105

Nacela cu brat telescopic 40m diesel model: GENIE S125

-executa manevre de ridicare / coborare / miscari pe orizontala sau verticala si miscari de intindere in timp ce platforma de munca ramane stabila si orizontala. 

 

Nacela telescopica 43m diesel model: Haulotte HT43 RTJ PRO
 -pentru inaltimi de 40 – 43 metri, va oferim spre inchiriere in conditii deosebit de avantajose, nacele telecopice sau brat articulat in functie de preferintele clientului si in functie de disponibilitate. 

 

Stoc nacele telescopice de inchiriat. Echipamente bine intretinute, gata pregatite pentru santierul tau. Oferim servicii de transport nacele telescopice cu trailere proprii.

Nacela telscopica 14m diesel
Model: Haulotte H14TX
Inaltimea lucru: 14.00 m
Inaltimea max.: 12.00 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 10.40 m
Latime nacela: 2.30 m

Fisa tehnica nacela telescopica diesel 14m, Haulotte H14TX

Pentru lucrari la inaltime, recomandam folosirea de nacele si platforme autoridicatoare. Nacela cu brat telescopic si inaltime de lucru de 14m, Haulotte H14TX este prevazuta cu tractiune 4×4 (4WD) si cu posibilitate de rotire a turelei de 360 grade. Acest utilaj este ideal pentru a oferi acces in siguranta la inaltime. Nacela se foloseste in general la lucrari industriale, lucrari de curatenie industriala, lucrari de vopsire si revopsire, lucrari la inaltime la poduri rulante, lucrari de reconditionare, etc. Consultati sortimentul nostru de nacele si platforme autoridicatoare disponibil atat spre inchiriere cat si spre vanzare, iar pentru o oferta de pret customizata, va rugam sa ne contactati.

Nacela telscopica 16m diesel
Model: Haulotte H16TPX
Inaltimea lucru: 15.40 m
Inaltimea max.: 13.40 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 12.30 m
Latime nacela: 2.30 m

Fisa tehnica nacela telescopica diesel 16m, Haulotte H16TPX

Oferim nacela autoridicatoare cu brat telescopic de 16 metri de inchiriat. Nacela autopropulsata se foloseste la lucrari in constructii (constructii civile si industriale), lucrari de sudura la inaltime, lucrari de zugravire si vopsire, lucrari de montaj structuri metalice, montaj hale din prefabricate de beton armat, montare panouri publicitare, lucrari efectuate la inaltime la instalatii electrice si la instalatii de racire, etc. Acest tip de utilaj se inchiriaza cu ziua / saptamana / luna. Pretul de inchiriere se stabileste in functie de perioada de chirie. Nacela telescopica 16m are un regim de lucru lateral de 12.3 metri adica mai mult decat nacela articulata telescopica de 16m, care are un regim lateral maxim de 9.15 metri. Solicitati acum o oferta de pret de inchiriere nacela telescopica pentru santiere din Sibiu, Sebes, Alba Iulia, Deva, Hunedoara, Ocna Mures, Targu Mures, Tarnaveni, Medias, Sighisoara, Dumbraveni, Avrig, Faragas, Brasov, Ramnicu Valcea, precum si in zona de sud a tarii.

Nacela telescopica 21m diesel
Model: Haulotte HT21RTO
Inaltimea lucru: 20.60 m
Inaltimea max.: 18.60 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 15.90 m
Latime nacela: 2.47 m

Fisa tehnica nacela telescopica 21m, Haulotte HT21RTO

Solicitati o oferta de pret pentru inchiriere nacela telescopica cu inaltimea de 21 metri. Preturile noastre sunt nepiperate, oferindu-va utilaje de ridicare in perfecta stare de functionare, la tarife corecte, in mai multe locatii din tara. Inchirierea utilajelor se face rapid, pe baza de rezervare / comanda / contract de inchiriere. La noi gasiti sortimentul intreg de nacele cu brat telescopic, cu inaltimi cuprinse intre 14 si 43 metri. Inchiriem nacele in Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, etc. Nacela telescopica Haulotte HT21RTO este prevazuta cu motor termic Hatz, tractiune integrala pe toate 4 rotile inclusiv cu functia de blocaj diferential, pentru a fi siguri ca nacela nu se impotmoleste pe teren necompactat. Nacela telescopica 21m diesel este prevazuta cu functie de rotire 355 grade, iar functiile de manevrare a nacelei sunt proportionale pe modelele mai recente: – coborare, ridicare, viraj, rotire, pozitionare cos, deplasare, basculare brat.

Nacela diesel cu brat telescopic 21m, 4×4
Model: Haulotte HT21RT PRO
Inaltimea lucru: 20.60 m
Inaltimea max.: 18.60 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 15.90 m
Latime nacela: 2.47 m

Fisa tehnica nacela telescopica 21m, Haulotte HT21RT PRO

Inchiriere nacele telescopice Haulotte la pret redus. Oferim preturi nepiperate pentru clientii care cauta sa inchirieze sau sa cumpere nacele cu brat telescopic cu inaltime cuprinsa intre 12 – 57 de metri. Inchiriem nacela telescopica de 21m, model Haulotte HT21 RT Pro, utilaj prevazut cu tractiune integrala, viraj pe ambele punti de tipul 4x4x4 si rotatie continua 360 de grade. Aceste atribute fac din nacela Haulotte HT 21 RTJ PRO, utilajul cel mai solicitat la inchiriere la inaltime de 20 metri, intrucat poate fi introdus in spatii inguste, conferind totodata raza de lucru laterala mare.

Nacela cu brat telescopic 23m diesel
Model: Haulotte HT23 RTO
Inaltimea lucru: 22.50 m
Inaltimea max.: 20.50 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 18.30 m
Latime nacela: 2.47 m

Fisa tehnica nacela telescopica 23m, Haulotte HT23RTJO

Pentru accesul pe cladiri si obiective inalte, recomandam inchirierea de utilaje de tip nacela telescopica cu inaltime de lucru maxima de 23 metri. Nacela este prevazuta cu rotatie de 355 grade, brat articulat in varf, pentru a putea oferim mai multa flexibilitate deserventului care efectueaza lucrari la inaltime. Aceasta platforma elevatoare este ideala pentru interventii la silozuri, lucrari de toaletare copaci, lucrari de renovare, lucrari de spalare geamuri si fatade, lucrari de constructii montaj efectuate la inaltimi medii si mari. Aceasta nacela permite deplasara bratului oscilant in lateral la raza de aproape 20 de metri. Consultati fisa tehnica aferenta acestei nacele.

Nacela telescopica 23 metri diesel
Model: Haulotte HT23RTJ PRO
Inaltimea lucru: 22.50 m
Inaltimea max.: 20.50 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 18.30 m
Latime nacela: 2.47 m

Fisa tehnica nacela telescopica 23m, Haulotte HT23 RTJ PRO

Va oferim preturi pentru toate buzunarele si conditii avantajoase pentru inchiriere nacela telescopica diesel 23 – 25 m, utilaj de ridicare modern, autorizat ISCIR, bine intretinut. Nacela / platforma autopropulsata cu brat telescopic are o capacitate de rotire de 360 grade pentru o pozitionare mai usoara a muncitorilor la inaltime, putand fi manevrata si miscata in orice directie (jos, sus, stanga, dreapta) chiar si atunci cand bratul este extins. Inchiriere nacela telescopica diesel 25 metri pe intreg teritoriul tarii, platforma ce va poate folosi la montarea diferitelor componente industriale, toaletarea de copaci, inchiriere nacele pentru montaj si intretinere panouri fotovoltaice transformatoare electrice, Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru inchiriere nacela telescopica 4×4 diesel de 23 metri, iar noi va vom asigura continuitatea proiectului dumneavoastra.

Nacela telescopica 28m diesel
Model: Haulotte HT28RTJ PRO
Inaltimea lucru: 27.90 m
Inaltimea max.: 25.90 m
Sarcina maxima: 230 – 350 kg
Raza laterala: 23.85 m
Latime nacela: 2.48 m

Fisa tehnica nacela telescopica 28m, Haulotte HT28 RTJ PRO

Inchiriez nacela cu brat telescopic de 28 metri in Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si oriunde in Romania, la tarife imbatabile, utilaje aflate in conditii tehnice dintre cele mai bune, utilaje de ridicare moderne si bine intretinute potrivit nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Firma noastra de inchiriere nacele si platforme autoridicatoare, ofera solutii optime, adaptate nevoilor dumneavoastra. Preocuparea noastra zilnica este sa va facem accesul la inaltime cat mai accesibil atat din punctul de vedere tehnic cat si financiar. Inchiriem utilaje pentru inaltimi mari in Sali de sport, hale de productie, magazine, corturi industriale, etc.

Nacela cu brat telescopic 34m diesel
Model: GENIE S105
Inaltimea lucru: 34 m
Inaltimea max.: 43 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 24.00 m
Latime nacela: 2.5 m

Fisa tehnica nacela telescopica 34m, Genie S105

Intrucat finalizarea proiectului dumneavoastra tine de seriozitatea furnizorilor pe care-I alegeti, ne-am propus sa fim partenerul dumneavoastra de nadejde cand vine vorba de inchiriere sau vanzare nacele si platforme ridicatoare autopropulsante. Datorita dotarilor noastre tehnice, suntem capabili sa deservim clienti din majoritatea branselor, oriunde in Romania, cu utilaje de ultima generatie. Va propunem servicii profesionale de inchiriere nacele telescopice si platforme pentru lucru la inaltime, atat de necesare pe santierele modern si bine organizate.

Nacela cu brat telescopic 40m diesel
Model: GENIE S125
Inaltimea lucru: 40.15 m
Inaltimea max.: 38.15m m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 24.00 m
Latime nacela: 2.5 m

Fisa tehnica nacela telescopica 40m, Genie S125

Va oferim solutii optime in ceea ce priveste inchirierea de tehnica de ridicare, in speta nacele si platforme autopropulsate cu inaltimi de lucru de peste 38 metri.  Inchiriem nacela telescopica diesel de 40 metri in toata tara. Nacela executa manevre de ridicare / coborare / miscari pe orizontala sau verticala si miscari de intindere in timp ce platforma de munca ramane stabila si orizontala. Preturile practicate de noi pentru serviciile de inchirieri nacele sunt de bun simt. Firma noastra de inchirieri va poate oferi pe langa nacele telescopice diesel 38 metri, asistenta si suport in proiectul dumneavoastra ca rezultatele sa fie optime si imediate. Contactati – ne in vederea inchirierii de utilaje pentru lucrul la inaltime si va promitem ca nu veti fi dezamagiti. Solicitati o oferta tehnico – comerciala pentru inchiriere de nacele.

Nacela telescopica 43m diesel
Model: Haulotte HT43 RTJ PRO
Inaltimea lucru: 42.20 m
Inaltimea max.: 40.20 m
Sarcina maxima: 230 – 450 kg
Raza laterala: 20.20 m
Latime nacela: 2.5 m

Fisa tehnica nacela telescopica 43m, Haulotte HT43 RTJ

Spre deosebire de competitie,GruiaTrans ofera solutii de acces la inaltime, nu doar utilaje. Suntem dedicati in totalitate clientilor nostri, intelegand nevoile acestora si reactionand ca atare. Inchiriem din stoc intreaga gama de utilaje de ridicare la inaltime, pentru diverse aplicatii din constructii sau industrie. Pentru inaltimi de 40 – 43 metri, va oferim spre inchiriere in conditii deosebit de avantajose, nacele telecopice sau brat articulat in functie de preferintele clientului si in functie de disponibilitate. Verficati pret inchiriere si disponibilitate nacela telescopica 43 metri, Haulotte HT43RTJPRO, apeland unul din numerele noastre de telefon sau scriindu-ne un email.