Termeni și condiții

 

Vă mulțumim pentru interesul față de produsele și serviciile noastre și vă rugăm să citiți cu atenție textul ce urmează pentru a vă asigura o experiență cât mai plăcută în legătură cu site-ul nostru.

Prezentul document, reprezintă condițiile utilizării site-ului și informarea utilizatorilor conform legislației privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

 

De asemenea, acești Termeni și condiții reprezintă informațiile privind condițiile în care puteți achiziționa produse sau servicii prezentate pe site.

În funcție de serviciile și produsele pe care intenționați să le achiziționați de la noi, prezentele informații for fi completate cu alte prevederi care vă fi comunicate în scris sub forma unor contracte de vânzare-cumpărare sau prestări servicii.

 

Pentru a comanda produse și servici prezentate  pe acest site trebuie să aveți vârsta minimă de 18 ani, capacitate deplină de exercițiu, să fiți de acord cu prezentul document și să furnizați date reale și exacte.

Atunci când transmiteți  o comandă prezumăm că dumneavoastră îndepliniți aceste condiții, dar ne rezervăm dreptul de a efectua verificări în acest sens și de a refuza procesarea comenzilor în cazul în care nu sunt respectate cerințele menționate.

 

  1. Definiții

1.1. In cuprinsul prezentului document, următorii termeni  vor avea înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă site-ul internet aparținând SC GRUIA TRANS SRL, care se află la adresa www.gruiatrans.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către SC GRUIA TRANS SRL și plasează comenzile pentru achiziționarea acestora.

GRUIA TRANS: reprezintă SC GRUIA TRANS SRL cu sediul în municipiul SIBIU,  str. TILIȘCA, nr. 2, jud. SIBIU, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului, sub nr. J 32/435/2006, cod fiscal nr. RO18521079, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon +40 744 177 618.

CONSUMATOR: orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociații, așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanța Guvernului nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicata, cu modificările si completările ulterioare, care achiziționează produse prezentate pe SITE

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, pentru a viziona,  consulta și /sau achiziționa produsele și serviciile prezentate;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod neconform cu destinația acestuia, contrar prevederilor legale și practicilor în domeniu comerțului electronic.

 

  1. Conținutul Site-ului

2.1. Informațiile prezentate pe SITE sunt date de interes general despre GRUIA TRANS,  produsele și serviciile comercializate de acesta, precum  si alte informații considerate de GRUIA TRANS ca fiind de utile  pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR  în mod gratuit.

2.3. Imaginile afișate pe site au caracter informativ si pot prezenta elemente care nu sunt incluse in pachetul standard ale produselor și serviciilor. Specificațiile tehnice sunt în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentanții oficiali si trebuie verificate înainte de a realiza comanda; ele pot fi modificate fără înștiințare prealabilă si nu constituie obligativitate contractuală. Vom face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertențe sau erori.

2.4. GRUIA TRANS este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si conținutului acestuia. Tot conținutul site-ului este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor nr. 8/1996.

2.5. UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale GRUIA TRANS, prevăzute de legislația in vigoare.

2.6. Nu garantăm că orice produs sau serviciu afișat la un moment dat pe site poate fi comercializat oricând. În acest context, avem dreptul de a sista comercializarea unui produs sau serviciu în orice moment.

 

  1. Utilizarea Site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obligă sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul pentru vizionarea produselor și serviciilor prezentate, fiind interzise orice alte acțiuni ilegale, abuzive sau care nu corespund scopului menționat.

  1. Limitarea răspunderii GRUIA TRANS

4.1. GRUIA TRANS nu este si nu poate fi făcut responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu sunt cauzate de culpa sa.

4.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate de la  producători si/ furnizori, iar  GRUIA TRANS nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.3. Imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele și serviciile livrate, pot diferi de acestea în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără o notificare prealabilă din partea producătorilor.

4.4. GRUIA TRANS își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice informațiile și imaginile postate pe SITE.

4.5. Orice problemă cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe  cale amiabilă in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

4.6. GRUIA TRANS nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

4.7. GRUIA TRANS nu răspunde pentru eventuale prejudicii create ca urmare a nefuncționării temporare, funcționării necorespunzătoare a Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de a accesa anumite link-uri publicate pe Site;

4.8. În funcție de serviciile și produsele pe care intenționați să le achiziționați de la noi, prezentele informații for fi completate cu alte prevederi care vă fi comunicate în scris sub forma unor contracte de vânzare-cumpărare sau prestări servicii.

 

  1. Prețuri, modalități de plată și livrarea produselor

5.1. Preturile produselor și serviciilor prezentate pe site diferă în funcție de tipul produsului sau al serviciului, modalitățile și distanțele la care trebuie livrate,  precum și de cantitatea acestora. La acestea se pot adăuga costuri de livrare.

Pentru a obține o ofertă fermă din partea GRUIA TRANS vă rugăm să utilizați secțiunea contact sau datele de contact de pe site pentru a descrie exact produsul și serviciul pe care intenționați să îl achiziționați, urmând să primiți din partea noastră prețul exact al acestora.

5.2. Modalitățile de plata pentru achiziționarea produselor sunt: numerar la livrare, ordin de plată și plata on line prin intermediul furnizorului de plăți on line euplătesc.ro (SC EuroPayment Services SRL).

5.3. Livrarea produselor se poate realiza la sediul societății noastre sau la adresa aleasă de dumneavoastră.

5.4. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către angajații noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare.

5.5. În cazul în care, la recepționarea produselor sau serviciilor, observați semne ale deteriorării acestora sau caracteristici neconforme,  semnalați acest fapt reprezentantului societății noastre și solicitați pe loc întocmirea unui act din care să rezulte aceste aspecte.

5.6. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele produselor și serviciilor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclamă în momentul recepției produsului sau serviciului.

 

  1. Garanția produselor și serviciilor comercializate de GRUIA TRANS

6.1. Pentru toate produsele și serviciile  vândute si livrate de către GRUIA TRANS  beneficiați  de condițiile de garantare prevăzute de legislația națională.

6.2. Întrucât prevederile legale stipulează mai multe opțiuni de a remedia lipsa conformității, în cazul în care observați existența unor neconformități ale produselor sau serviciilor,  vă rugăm să contactați telefonic sau prin e-mail reprezentanții societății noastre la datele de contact afișate, urmând ca, de comun acord, să stabilim modul de concret de soluționare a problemei. 

  1. Legislația aplicabilă

7.1. Acestui  Contract, precum și oricărei utilizări a site-ului i se aplică  legea română. Litigiile între noi și dumneavoastră vor fi transmise  spre soluționare  către instanțele române.

  1. În legătură cu modul de derulare a contractelor de comercializare a produselor sau de prestare a serviciilor vă puteți adresa Autorității Naționale de Protecție a Consumatorului, prin accesarea site-ului autorității secțiunea https://sesizari1.anpc.ro/