INCHIRIERE NACELE TELESCOPICE DIESEL  

Stoc nacele telescopice de inchiriat. Echipamente bine intretinute, gata pregatite pentru santierul tau. Oferim servicii de transport nacele telescopice cu trailere proprii.

Nacela telscopica 14m diesel
Model: Haulotte H14TX
Inaltimea lucru: 14.00 m
Inaltimea max.: 12.00 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 10.40 m
Latime nacela: 2.30 m

Pentru lucrari la inaltime, recomandam folosirea de nacele si platforme autoridicatoare. Nacela cu brat telescopic si inaltime de lucru de 14m, Haulotte H14TX este prevazuta cu tractiune 4×4 (4WD) si cu posibilitate de rotire a turelei de 360 grade. Acest utilaj este ideal pentru a oferi acces in siguranta la inaltime. Nacela se foloseste in general la lucrari industriale, lucrari de curatenie industriala, lucrari de vopsire si revopsire, lucrari la inaltime la poduri rulante, lucrari de reconditionare, etc. Consultati sortimentul nostru de nacele si platforme autoridicatoare disponibil atat spre inchiriere cat si spre vanzare, iar pentru o oferta de pret customizata, va rugam sa ne contactati.

Nacela telscopica 16m diesel
Model: Haulotte H16TPX
Inaltimea lucru: 15.40 m
Inaltimea max.: 13.40 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 12.30 m
Latime nacela: 2.30 m

Oferim nacela autoridicatoare cu brat telescopic de 16 metri de inchiriat. Nacela autopropulsata se foloseste la lucrari in constructii (constructii civile si industriale), lucrari de sudura la inaltime, lucrari de zugravire si vopsire, lucrari de montaj structuri metalice, montaj hale din prefabricate de beton armat, montare panouri publicitare, lucrari efectuate la inaltime la instalatii electrice si la instalatii de racire, etc. Acest tip de utilaj se inchiriaza cu ziua / saptamana / luna. Pretul de inchiriere se stabileste in functie de perioada de chirie. Nacela telescopica 16m are un regim de lucru lateral de 12.3 metri adica mai mult decat nacela articulata telescopica de 16m, care are un regim lateral maxim de 9.15 metri. Solicitati acum o oferta de pret de inchiriere nacela telescopica pentru santiere din Sibiu, Sebes, Alba Iulia, Deva, Hunedoara, Ocna Mures, Targu Mures, Tarnaveni, Medias, Sighisoara, Dumbraveni, Avrig, Faragas, Brasov, Ramnicu Valcea, precum si in zona de sud a tarii.

Nacela telescopica 21m diesel
Model: Haulotte HT21RTO
Inaltimea lucru: 20.60 m
Inaltimea max.: 18.60 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 15.90 m
Latime nacela: 2.47 m

Fisa tehnica nacela telescopica 21m, Haulotte HT21RTO

Solicitati o oferta de pret pentru inchiriere nacela telescopica cu inaltimea de 21 metri. Preturile noastre sunt nepiperate, oferindu-va utilaje de ridicare in perfecta stare de functionare, la tarife corecte, in mai multe locatii din tara. Inchirierea utilajelor se face rapid, pe baza de rezervare / comanda / contract de inchiriere. La noi gasiti sortimentul intreg de nacele cu brat telescopic, cu inaltimi cuprinse intre 14 si 43 metri. Inchiriem nacele in Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, etc. Nacela telescopica Haulotte HT21RTO este prevazuta cu motor termic Hatz, tractiune integrala pe toate 4 rotile inclusiv cu functia de blocaj diferential, pentru a fi siguri ca nacela nu se impotmoleste pe teren necompactat. Nacela telescopica 21m diesel este prevazuta cu functie de rotire 355 grade, iar functiile de manevrare a nacelei sunt proportionale pe modelele mai recente: – coborare, ridicare, viraj, rotire, pozitionare cos, deplasare, basculare brat.

Nacela diesel cu brat telescopic 21m, 4×4
Model: Haulotte HT21RT PRO
Inaltimea lucru: 20.60 m
Inaltimea max.: 18.60 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 15.90 m
Latime nacela: 2.47 m

Inchiriere nacele telescopice Haulotte la pret redus. Oferim preturi nepiperate pentru clientii care cauta sa inchirieze sau sa cumpere nacele cu brat telescopic cu inaltime cuprinsa intre 12 – 57 de metri. Inchiriem nacela telescopica de 21m, model Haulotte HT21 RT Pro, utilaj prevazut cu tractiune integrala, viraj pe ambele punti de tipul 4x4x4 si rotatie continua 360 de grade. Aceste atribute fac din nacela Haulotte HT 21 RTJ PRO, utilajul cel mai solicitat la inchiriere la inaltime de 20 metri, intrucat poate fi introdus in spatii inguste, conferind totodata raza de lucru laterala mare.

Nacela cu brat telescopic 23m diesel
Model: Haulotte HT23 RTO
Inaltimea lucru: 22.50 m
Inaltimea max.: 20.50 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 18.30 m
Latime nacela: 2.47 m

Fisa tehnica nacela telescopica 23m, Haulotte HT23RTJO

Pentru accesul pe cladiri si obiective inalte, recomandam inchirierea de utilaje de tip nacela telescopica cu inaltime de lucru maxima de 23 metri. Nacela este prevazuta cu rotatie de 355 grade, brat articulat in varf, pentru a putea oferim mai multa flexibilitate deserventului care efectueaza lucrari la inaltime. Aceasta platforma elevatoare este ideala pentru interventii la silozuri, lucrari de toaletare copaci, lucrari de renovare, lucrari de spalare geamuri si fatade, lucrari de constructii montaj efectuate la inaltimi medii si mari. Aceasta nacela permite deplasara bratului oscilant in lateral la raza de aproape 20 de metri. Consultati fisa tehnica aferenta acestei nacele.

Nacela telescopica 23 metri diesel
Model: Haulotte HT23RTJ PRO
Inaltimea lucru: 22.50 m
Inaltimea max.: 20.50 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 18.30 m
Latime nacela: 2.47 m

Fisa tehnica nacela telescopica 23m, Haulotte HT23 RTJ PRO

Va oferim preturi pentru toate buzunarele si conditii avantajoase pentru inchiriere nacela telescopica diesel 23 – 25 m, utilaj de ridicare modern, autorizat ISCIR, bine intretinut. Nacela / platforma autopropulsata cu brat telescopic are o capacitate de rotire de 360 grade pentru o pozitionare mai usoara a muncitorilor la inaltime, putand fi manevrata si miscata in orice directie (jos, sus, stanga, dreapta) chiar si atunci cand bratul este extins. Inchiriere nacela telescopica diesel 25 metri pe intreg teritoriul tarii, platforma ce va poate folosi la montarea diferitelor componente industriale, toaletarea de copaci, inchiriere nacele pentru montaj si intretinere panouri fotovoltaice transformatoare electrice, Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru inchiriere nacela telescopica 4×4 diesel de 23 metri, iar noi va vom asigura continuitatea proiectului dumneavoastra.

Nacela telescopica 28m diesel
Model: Haulotte HT28RTJ PRO
Inaltimea lucru: 27.90 m
Inaltimea max.: 25.90 m
Sarcina maxima: 230 – 350 kg
Raza laterala: 23.85 m
Latime nacela: 2.48 m

Fisa tehnica nacela telescopica 28m, Haulotte HT28 RTJ PRO

Inchiriez nacela cu brat telescopic de 28 metri in Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si oriunde in Romania, la tarife imbatabile, utilaje aflate in conditii tehnice dintre cele mai bune, utilaje de ridicare moderne si bine intretinute potrivit nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Firma noastra de inchiriere nacele si platforme autoridicatoare, ofera solutii optime, adaptate nevoilor dumneavoastra. Preocuparea noastra zilnica este sa va facem accesul la inaltime cat mai accesibil atat din punctul de vedere tehnic cat si financiar. Inchiriem utilaje pentru inaltimi mari in Sali de sport, hale de productie, magazine, corturi industriale, etc.

Nacela cu brat telescopic 34m diesel
Model: GENIE S105
Inaltimea lucru: 34 m
Inaltimea max.: 43 m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 24.00 m
Latime nacela: 2.5 m

Fisa tehnica nacela telescopica 34m, Genie S105

Intrucat finalizarea proiectului dumneavoastra tine de seriozitatea furnizorilor pe care-I alegeti, ne-am propus sa fim partenerul dumneavoastra de nadejde cand vine vorba de inchiriere sau vanzare nacele si platforme ridicatoare autopropulsante. Datorita dotarilor noastre tehnice, suntem capabili sa deservim clienti din majoritatea branselor, oriunde in Romania, cu utilaje de ultima generatie. Va propunem servicii profesionale de inchiriere nacele telescopice si platforme pentru lucru la inaltime, atat de necesare pe santierele modern si bine organizate.

Nacela cu brat telescopic 40m diesel
Model: GENIE S125
Inaltimea lucru: 40.15 m
Inaltimea max.: 38.15m m
Sarcina maxima: 230 kg
Raza laterala: 24.00 m
Latime nacela: 2.5 m

Fisa tehnica nacela telescopica 40m, Genie S125

Va oferim solutii optime in ceea ce priveste inchirierea de tehnica de ridicare, in speta nacele si platforme autopropulsate cu inaltimi de lucru de peste 38 metri.  Inchiriem nacela telescopica diesel de 40 metri in toata tara. Nacela executa manevre de ridicare / coborare / miscari pe orizontala sau verticala si miscari de intindere in timp ce platforma de munca ramane stabila si orizontala. Preturile practicate de noi pentru serviciile de inchirieri nacele sunt de bun simt. Firma noastra de inchirieri va poate oferi pe langa nacele telescopice diesel 38 metri, asistenta si suport in proiectul dumneavoastra ca rezultatele sa fie optime si imediate. Contactati – ne in vederea inchirierii de utilaje pentru lucrul la inaltime si va promitem ca nu veti fi dezamagiti. Solicitati o oferta tehnico – comerciala pentru inchiriere de nacele.

Nacela telescopica 43m diesel
Model: Haulotte HT43 RTJ PRO
Inaltimea lucru: 42.20 m
Inaltimea max.: 40.20 m
Sarcina maxima: 230 – 450 kg
Raza laterala: 20.20 m
Latime nacela: 2.5 m

Fisa tehnica nacela telescopica 43m, Haulotte HT43 RTJ

Spre deosebire de competitie, Baurent ofera solutii de acces la inaltime, nu doar utilaje. Suntem dedicati in totalitate clientilor nostri, intelegand nevoile acestora si reactionand ca atare. Inchiriem din stoc intreaga gama de utilaje de ridicare la inaltime, pentru diverse aplicatii din constructii sau industrie. Pentru inaltimi de 40 – 43 metri, va oferim spre inchiriere in conditii deosebit de avantajose, nacele telecopice sau brat articulat in functie de preferintele clientului si in functie de disponibilitate. Verficati pret inchiriere si disponibilitate nacela telescopica 43 metri, Haulotte HT43RTJPRO, apeland unul din numerele noastre de telefon sau scriindu-ne un email.